A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leadta európai parlamenti listáját a Tisza Párt, de Magyar Péter nincs rajta


Benyújtotta az európai parlamenti listáját a Tisza Párt, de Magyar Péter, a párt alelnöke nem szerepel rajta, derül ki a Nemzeti Választási Iroda honlapjáról. A Tisza Párt listáján 11 jelölt szerepel, első helyen Dávid Dóra, másodikon Tarr Zoltán református lelkész, a harmadik helyen pedig dr. Kulja András.

Magyar korábban azt mondta, 21 képviselőjelölt lesz a Tisza Párt EP-listáján, amin a politikus helyet ajánlott fel Tarr Zoltán egykori református lelkésznek, akit kirúgtak az állami állásából, miután felszólalt az április 6-i tüntetésen.

Tíz napja még úgy volt, hogy Magyar vezeti a listát

Magyar Péter tíz nappal ezelőtt, április 20-án a Facebook-oldalára kiposztolta a Tisza Párt európai parlamenti képviselőjelöltjeinek listáját, aminek akkor még ő állt az élén, mögötte Dávid Dóra, Tarr Zoltán és Kulja András volt a sorrend. 

Kerestük Magyar Pétert és a Tisza Pártot, hogy megtudjuk, miért nem szerepel a Nemzeti Választási Irodának benyújtott listán Magyar. Cikkünk megjelenése után nem sokkal Magyar Péter a Facebookon egy kommentben reagált, ezt írta:

„16.00 órakor már én fogom vezetni…csak épp országjáró körúton vagyunk”

– írta a Tisza Párt alelnöke.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések