A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kizárták az evezősök közül a szakállas, transzsportolót, mert megbámulta egy lány melleit, most pedig a kosárpályán erőszakoskodott


Videó készült egy massachusettsi magániskolába járó szakállas, transznemű kosárlabdázóról, ahogy meccs közben leütötte riválisát. Ugyanezt a sportolót egy jelentés szerint állítólag korábban azért függesztették fel a női evezős csapatból, mert félmeztelen társát bámulta az öltözőben – írta a New York Post nyomán a mandiner.


A lap hozzátette a Quillette című ausztrál magazin értesüléseire hivatkozva, hogy ugyanez a 180 centi magas „diáklány” hat különböző női sportágban vett már eddig részt, köztük evezésben, röplabdában és tae kwon do-ban.

A New york Post úgy tudja, hogy

a transznemű sportoló azért csatlakozott a női evezősökhöz, mert a férfiaknál rosszul teljesített a csapatban.

Azonban a női tagozatban sem volt sokáig maradása: több tucat panaszos levelet fogalmaztak meg a viselkedése miatt sporttársai szülei. Volt akiket az zavart, hogy nem borotválkozott, és továbbra is a férfi csapat mezét hordta.

Az utolsó csepp a pohárban azonban egy 2022-es incidens volt, amikor a transznemű evezős állítólag besétált a lányok öltözőjébe, megbámulta egy félmeztelen sportoló melleit, és megjegyzéseket tett rá.

Az esetet jelentették az amerikai Center for SafeSportnak, ezt követően függesztették fel tagságát a csapatban – idézte fel a New York Post.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések