A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ketrecben tartottak és rabszolgaként dolgoztattak egy gyereket a saját szülei Erdélyben


Az ellene elkövetett visszaélések hétéves korában kezdődtek.

Rabszolgasorban tartottak egy 13 éves gyereket a szülei, akit egy Brassó megyei juhtenyészetben munkára kényszerítettek és ketrecben tartottak – közölte szerdán a Szervezettbűnözés- és Terrorellenes Ügyosztály (DIICOT), amely több házkutatást is tartott az ügyben.

A Krónika az ügyészség szerdai közleménye alapján arról számolt be, hogy az intézmény Brassó megyei ügyészei a rendőrség különleges egységeivel közösen házkutatásokat tartottak két Brassó megyében található pásztortelepen egy gyermekkereskedelemmel és kiskorúak bántalmazásának bűncselekményével kapcsolatos ügyben.

A DIICOT szerint a kiskorút többször bántalmazták, a karám mellett felállított ketrecben, minimális higiéniai feltételek nélkül, szolgasorban tartották. Igazságügyi források szerint a gyermek 13 éves volt, és szülei kényszerítették, hogy ilyen körülmények között éljen és dolgozzon. Az ellene elkövetett visszaélések 7 éves korában kezdődtek.

(kronika.ro)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések