A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Késsel támadt egy félmeztelen migráns egy négyéves kislányra egy németországi szupermarketben


Késsel támadt rá egy négyéves kislányra egy 34 éves szír férfi a németországi Wangen im Allgäu egyik szupermarketjében még szerdán. A rendőrség pénteken közölte, hogy az áldozatot súlyos sérülésekkel vitték kórházba, szülei sokkos állapotban vannak.

A rendőrség szóvivője arról számolt be az eset kapcsán, hogy a négyéves kislány édesanyjával ment a szupermarketba, amikor a szír férfi hirtelen késsel támadt rá, írja a Bild alapján a Ripost. Egy másik vásárló észrevette a támadást, és gyorsan lefegyverezte a férfit. A gyanúsított az aljas támadást követően elmenekült a boltból, viszont a szemtanú személyleírása alapján sikerült elfogni a szír és holland állampolgárságú férfit, a rendőrség nyomoz az ügyben.

Csütörtök este több tucat ember tartott virrasztást a szupermarketnél, ahol a támadás lezajlott. Azóta a nyomozás keretében az is kiderült, hogy a szír férfi egy ideje már ebben a városban volt. Most azt próbálják kideríteni, hogy a támadónak milyen kapcsolata volt a bolt közvetlen közelében lévő menekültszállással. 

(Origo)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések