A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony Gergelyt még mindig nem zavarja a KRESZ

Karácsony Gergely és Gajda Péter közös sajtótájékoztatót tartott csütörtökön a kispesti Polgármesteri Hivatalban, ahonnan átsétáltak a közeli orvosi szakrendelő épületéhez.

A látványos korzózás közben persze elkészültek a kötelező PR-fotók, hogy majd mindenki láthassa: a főpolgármester bizony gyalogolni is szokott.

Az már nem látszott a képeken, hogy a szolgálat kocsikat a KRESZ-t semmibe véve a lehető legpofátlanabbul parkolták le

– szúrta ki a Ripost.

Karácsony Gergely autója egy megállni tilos tábla előtt, a járdára állt fel.


Gajda Péter szolgálati kocsija szintén tilosban állt, hogy Karácsonynak ne kelljen sokat sétálnia az orvosi rendelő ajtajától egy lépésnyire parkolták le a kizárólag egészségügyi dolgozók számára fenntartott parkolóhelyen.

Pedig a tábla felirata egyértelmű: várakozni tilos, kivéve egészségügyi dolgozóknak.


A szabályok szerint ide, idézzük szó szerint, „kizárólag háziorvosok, gyerekorvosok, az ő asszisztenseik, a védőnők, valamint a szociális házi gondozási tevékenységben részt vevő személyek” parkolhatnak.

A szakrendelőben tett látogatás után a főpolgármester a legkényelmesebb megoldást választotta, Gajda Péter mellé ült be a kocsiba, aki elvitte a pár perc sétányira parkoló szolgálati kocsijához.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések