A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kábítószerezett, aztán kiment sétálni Hajdúszováton – 4 év börtönt érhet, ami ezután jött


Vádat emelt az ügyészség az idős nőre támadó férfi ellen.  

Vádat emelt a hajdú-bihari főügyészség a férfi ellen, aki fényes nappal, az utcán akart kirabolni egy idős asszonyt Hajdúszováton.

A vádirat szerint a férfi 2023. december 12-én délelőtt, a hajdúszováti otthonában kábító hatású anyagot fogyasztott, majd kiment az utcára, és a településen sétált. 11 óra körül észrevette az idős asszonyt, aki vele szemben egy szatyorral a kezében gyalogolt. A nő épp a postára tartott, közel 160 ezer forint készpénzt és a személyes okmányait vitte magával, áll a közleményben.

A férfi elhatározta, hogy megszerzi az asszony értékeit, ezért megszólította, és útbaigazítást kért tőle. Miközben a sértett az utat mutatta, az elkövető hirtelen megragadta és húzni kezdte a kezében tartott szatyrot. Azt a sértett védekezésként magához szorította, ezért a támadó a mellkasánál fogva ellökte őt, majd elszaladt a helyszínről.

Az asszony a járdára esett és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A hajdúszoboszlói rendőrök a férfit másnap őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések