A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hivatalosan is hajóskapitány lett Kulcsár Edina és G.w.M, most jachtot vennének


Sikeres hajósvizsgát tett a házaspár. 

Megszerezte a hajósjogosítványt Kulcsár Edina és G.w.M is. A sztárpár régi álmát váltotta valóra azzal, hogy titokban beiratkoztak egy iskolába, ahol sikeresen kitanulták a jachtvezetés csínját-bínját.

„Nemrég lehetőségünk nyílt sűrűbben hajózni, és ez oda vezetett, hogy el is kezdtük a tanulást Horvátországban. Ezért járunk többször is a tengernél. Az elméletet megtanultuk, most pedig lehetőségünkhöz mérten próbálunk gyakorolni is” – mesélte a Borsnak a negyedik gyermekével állapotos kismama, aki a napokban hivatalosan is hajóskapitány lett férjével együtt. Egyelőre egy barátjuk 18 méter hosszú vízi járművén gyakorolnak, de a jövőben ők is szeretnének jachttulajdonosokká válni.

Leírhatatlan élmény egy ilyen nagy hajót vezetni, ad egy szabadságérzetet, de emellett komoly felelősség is hárul az emberre, de nagyon sok múlik a »legénységen« is, hiszen nélkülük elég nehéz lenne mind az elindulás, mind a kikötés. De nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sikerült valóra váltani ezt az álmunkat, nagyon boldogok vagyunk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések