A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsányék soha nem támogatták a gyermekek védelmét, szabadon hagyták a pedofilokat is


A Fidesz kormányzása óta a nyolcszorosára nőtt a börtönben lévő pedofilok száma.

Mint arról beszámoltunk, Kocsis Máté kedden bejelentette, hogy benyújtották az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot. Ezt követően a Fidesz közleményt adott ki, amelyben kiemeli:

– reagáltak Arató Gergely szerdai, gyermekvédelmi javaslataival kapcsolatos nyilatkozatára.

„Nem támogatták sem a gyermekvédelmi törvényt, sem a gyermekvédelmi népszavazást, sem a pedofilellenes törvényt, sem gyermekvédelmi jelzőrendszer megerősítését, sem a pedofilok nyilvántartásának létrehozatalát” – sorolták, hozzátéve, hogy Gyurcsányék idején „pedofilok százai jártak szabadon az utcákon”, Gyurcsányék 11. kerületi polgármesteri hivatala pedig „egy pedofil óvóbácsinak falazott éveken át baráti alapon”, és ezzel veszélyeztette az újbudai óvodásokat.

„A Fidesz kormányzása óta szigorú gyermekvédelmi és pedofilellenes törvények születtek, javult a pedofil bűncselekmények felderítése, több száz pedofil került rács mögé és most benyújtottuk az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot” – áll a közleményben.

A Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettese szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: pártja indítványa szigorúbban büntetné a pedofilokat és a pedofilsegítőket, valamint örökre eltiltaná őket a gyermekek közeléből.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések