A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyújtogatás történhetett? Vizsgálják, mi miatt volt tűz egy nap alatt kétszer is egy hajdúhadházi házban - videóval


A tulajdonos az első eset után kórházba került. 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, vasárnap délután kigyulladt egy ház egyik szobája Hajdúhadházban, amelyet a tűzoltók sikeresen eloltottak, ám még ugyanakkor este ismét felcsaptak a lángok, amelyek a tetőszerkezetre is átterjedtek.

A Tények információi szerint a ház tulajdonosát még az első tűzeset után enyhe füstmérgezés gyanújával kórházba szállították. A tűzoltók mindkétszer eloltották a lángokat, de még vizsgálják, hogy keletkezhetett tűz kétszer is ugyanabban a házban, nem történt-e esetleg gyújtogatás.

A hírműsornak az egyik szomszéd is nyilatkozott, aki elmondta, a tulajdonos kiszaladt a házból, majd segítséget kért. Azonnal hívták a tűzoltókat, akik hamar ki is értek, a munkájuk végeztével pedig elhagyták a helyszínt. Alig néhány órával később viszont ismét riasztották őket. A közvetlen szomszédok ekkor már attól féltek, az ő házukra is átterjed a tűz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések