A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gulyás Gergely visszatért a kormányba: nem akárki posztolt erről képet


A Miniszterelnökséget vezető minisztert még február végén műtötték meg. Gulyás Gergely szerdán már ott van a kormányülésen. 

Két nappal a feltámadás ünnepe után. Welcome back, Gulyás Gergely – ezzel a szöveggel tett közzé bejegyzést a közösségi oldalán a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár.

Nagy János a poszthoz egy friss fotót is mellékelt, amelyen ő és Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter látható Gulyás Gergely társaságában. Miután a fénykép helyszínét is megjelölte, a Karmelita kolostort, így minden bizonnyal a Miniszterelnökséget vezető miniszter részt vesz a szokásos szerdai kormányülésen. 

Két nappal a feltámadás ünnepe után. Welcome back, Gulyás Gergely ✌🏻

Posted by Nagy János on Wednesday, April 3, 2024

Gulyás Gergelyt még február végén műtötté meg. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan miért, csak azt közölték, hogy a beavatkozás sikeres volt. Az operációt követő rehabilitáció időszakában a tárcavezető helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látta el. Ez meglehetősen hosszúra nyúlt, hiszen Gulyás Gergely nyilvános szereplést április elejéig nem tudott vállalni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések