A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Földrengések sora rázta meg Tajvant, Ördög Nóra videóban jelentkezett be a helyszínről


Az utcára menekült az Ázsia Expressz stábja, a műsorvezető elcsukló hangon nyugtatta családját. 

Drámai felvételekkel jelentkezett be Instagram követőihez Ördög Nóra: földrengések sora rázta meg Tajvan azon területét, ahol épp az Ázsia Expressz új évadát forgatják. A tévés, mint bejegyzésében írta, kollégáival remélték, hogy mire ők a Fülöp-szigetekről odaérnek, már nem észlelnek földmozgásokat:

„De nem így lett... Tegnap éjjel megtapasztaltuk, milyen az, amikor recsegnek-ropognak a falak... A helyiek óriás rutinnal kezelik a földmozgásokat, de nekünk, magyaroknak ijesztő élmény volt a rengés. Nincs baj, mindenki jól van! Stáb is, versenyzők is! Már csak pár nap, és megyünk haza...” – fogalmazott Ördög, videós anyagában pedig megmutatta, hogyan kaptak az este folyamán többször is vészjelzést telefonjukra, de a szobájában kilengő tárgyakat is rögzítette. 

Azért a helyiek is kiszaladtak, gyerekek pizsamában. Réka fent van a szállodában a huszadikon és azt mondta, hogy ő érezte, azt mondta ott para volt 

– mesélte a műsorvezető, aki más stábtagokkal együtt rendre az utcára menekült. Egyik alkalommal innen hívta fel családját is:

Igazából az volt az ijesztő, hogy felébredtem rá...Egy kicsit félek. De csak kicsit, mert szerintem itt ez teljesen normális.

– magyarázta, majd utólag bevallotta, sajnálja, hogy elmondta rögtön férjének és kislányának a dolgot, nem akarta őket megijeszteni, csak nem értették, miért van ébren.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések