A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felszólalt a szombati tüntetésen, bepereli a Demokratikus Koalíció

A Demokratikus Koalíció közleményében arra emlékeztetett, Nagy János, Szigetszentmiklós „Fidesz-kollaboráns polgármestere” azt mondta Magyar Péter rendezvényén, hogy Jószai Attila DK-s képviselő gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában. Az ellenzéki párt szerint ezzel szemben az igazság az, hogy Jószai Attila soha nem beszélt Kövér Lászlóval. Ezért a párt beperli Nagy Jánost.

Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János felszólalt Magyar Péter szombati tüntetésén. A városvezetőről 2022-ben a DK úgy fogalmazott:

Nagy János ma puccsot hajtott végre a Fidesszel együtt, eltávolítva azokat az ellenzékieket, akiknek a mandátumát köszönheti, és akik szívvel-lélekkel városunk fejlődését szolgálják.

A polgármester felszólalásában kijelentette: harminc év mély álomból ébredezik a magyar társadalom. Polgármesterként a saját bőrén tapasztalta, milyen az országos rendszer, és a színfalak mögött milyen alkuk vannak. Megválasztásakor hitt abban, hogy civil jelöltként ellenzéki támogatással leválthatják a kiskirályokat, de a valóság meg sem közelítette azt, amiben vakon hitt, „jött a demokratikus pofon”.

Állítása szerint a DK arra akarta rávenni, ami ellen küzdött, ezután elindult a lejáratása, ekkor mondta először azt, hogy „ezek ugyanazok”. „Simlis pártok simlis katonáiról” beszélt, de nem tette meg, amire rá akarták kényszeríteni. Nem ment bele a zsarolásokba, pártpolitikai csatározásokba, majd lejáratást ígérő fenyegetéseket kapott. „Nincs Orbán Gyurcsány nélkül” – jelentette ki a polgármester.

A polgármester kijelentéseire azonnal reagált a Demokratikus Koalíció. Közleményükben arra emlékeztettek, Nagy János, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármestere azt mondta Magyar Péter rendezvényén, hogy Jószai Attila DK-s képviselő gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában.

A párt szerint ezzel szemben az igazság az, hogy Jószai soha nem járt a házelnök házában, sőt soha egyszer sem beszélt vele életében.

A Demokratikus Koalíció hazugságai miatt beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét.

Majd a közleményükben leszögezték: nem véletlenül állított vele szemben ellenjelöltet a DK és a Momentum is Szigetszentmiklóson, hiszen Nagy János – „ellenzéki” polgármesterként – a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát, Jószai Attila tiltakozása ellenére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések