A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elvonult a hidegfront, hétvégén már 29 fokot mérhetünk

Szerdától melegedés kezdődik.

Az előrejelzés szerint szerdán a nap első felében fátyolfelhős, napos időre számíthatunk csapadék nélkül, majd délután délnyugat felől beborul az ég, és késő este néhol kisebb eső már előfordulhat. A nyugati, délnyugati szelet többfelé kísérhetik erős, helyenként viharos lökések. A hőmérséklet délután 16 és 21, késő este 11 és 16 fok között várható.

Csütörtökön napközben változóan felhős időre számíthatunk, általában többórás, északkeleten kevesebb napsütéssel. Az esti órákban vastagabb, összefüggőbb felhőzet érkezhet. Elszórtan lehet eső, zápor, nagyobb eséllyel északon, északkeleten. A nyugati szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. Hajnalban 6, 12, délután 18, 23 fok várható, délen mérhetik a magasabb értékeket.

Pénteken is változóan felhős időre van kilátás általában többórás napsütéssel. Helyenként előfordulhat eső, zápor, nagyobb eséllyel északkeleten. Élénk, néhol erős lökések kísérhetik a nyugati, északnyugati szelet. A minimum 7 és 12, a maximum-hőmérséklet 20 és 25 fok között várható, délen lesz melegebb.

Szombaton nagyrészt gyengén felhős, napos időre számíthatunk csapadék nélkül. Többfelé megélénkül a déli, délnyugati szél. Hajnalban általában 8, 13 fok várható, de északkeleten hűvösebb is lehet. Délutánra 22 és 27 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap is gyengén felhős, napos, száraz időben lesz részünk. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkülhet, néhol időnként megerősödhet. A minimum-hőmérséklet 8 és 14, a maximum 24 és 29 fok között valószínű.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések