A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy igazi republikánus nagyágyú érkezik Magyarországra


„Az amerikai konzervatív vezetők sokat tanulhatnának Magyarországtól” – mondta korábban hazánkról Rick Santorum.

A baloldali kultúrkampf ősellensége, korábbi elnökjelölt érkezik ismét a CPAC Hungaryra ezt Rick Santorum maga jelentette be közösségi oldalán – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Alig várom, hogy harmadszor is csatlakozhassak a CPAC Hungaryhez, hogy kifejezzem támogatásomat olyan vezetők mellett, akik támogatják a zsidó–keresztény értékeken alapuló jó és erkölcsös társadalmat, a jogállamiságot, az Isten adta alapvető jogokat, a hagyományos családot, a szabad gazdaságot és az állami szuverenitást, amely magában foglalja a határok védelmét azoktól, akik ezeket az értékeket fenyegetik” – írta.

Rick Santorum, aki a szenátusban a hagyományos keresztény-konzervatív értékek elkötelezett szószólójaként volt ismert, és 2012-ben indult is az Egyesült Államok republikánus elnökjelöltségéért, korábban arról beszélt, hogybaz amerikai konzervatív vezetők sokat tanulhatnának Magyarországtól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések