A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Daniel Freund ismét Orbán Viktor miatt őrjöng


A német EP-képviselő, Daniel Freund megint nem állta meg, hogy ne köszörülje a nyelvét hazánkon. Ezúttal Orbán Viktor miniszterelnök került a célkeresztjébe, akinek a CPAC Hungary konferencián elhangzott mondataira reagált.

Ha a Jóisten is úgy akarja lezárhatjuk a progresszív-liberális hegemóniára épülő világrendet. Ez a világrend elbukott, háborúkat, elszegényedést hozott a világra”

– hangoztatta Orbán.

Képzeld el, hogy 14 éve vagy hatalmon. Tiéd a média. Tiéd az ipar. Kitömted a zsebeidet közpénzzel. És mégis arról panaszkodsz, hogy »áldozat« vagy. Akkor nagy az esélye, hogy Orbán Viktornak hívnak”

– írta X közösségi oldalán (korábbi Twitter) Daniel Freund.

A német EP-képviselő nem vesztegeti az idejét, ha bele lehet egyet rúgni Magyarországba: korábban a hazánk óriásplakátjairól is mondott – később törölt – véleményt, de arra is volt példa, amikor egyetlen kínos kérdés elég volt Freund kettős mércéjének leleplezéséhez.- szúrta ki a mandiner.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések