A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csak úgy hemzsegtek a balos politikusok és celebek Magyar Péter tüntetésén


A baloldal új messiása szombat délutánra tüntetést szervezett. A rendezvényen hemzsegtek a régi balliberális megmondóemberek és politikusok.

Ahogy arra számítani lehetett, a tömegben több ismert, baloldali szereplő is feltűnt. Molnár Áron noÁr már csütörtökön a TikTok-oldalán beszámolt arról, hogy részt fog venni Magyar Péter szombati tüntetésén.

Azt látom és érzem, hogy ez az egyetlen esélyünk, hogy leváltsuk a Fidesz rendszerét” – mondta Molnár Áron.

Továbbra is teljes mellszélességgel áll ki Magyar mellett Nagy Ervin

De természetesen jelen volt Nagy Ervin színművész is, aki Magyar Péter színre lépése óta minden megmozduláson aktívan kivette a részét. A március 15-i zászlóbontáson is a színpadra lépett, majd a március 26-i demonstráción is jelen volt.

A szombati tüntetésen is többször a színpadra lépett, többek között elénekelt egy Presser-szerzeményt, a rendezvény végén pedig beleordította a mikrofonba, hogy kipukkadt a lufi, majd rázendített a Kossuth-nótára.

Az RTL-en is rendszeresen szereplő művész korábban leszögezte: „en mindig fel fogok tűnni. Magyar Péter mellé álltam. Én azért vagyok itt, mert én egyetértek azokkal, a dolgokkal amiket ő gondol”.

Sőt, egyenesen úgy fogalmazott:

Én bízok benne maximálisan és a legnagyobb ígéretének tartom a magyar demokráciának”

A Telex szúrta ki, hogy a kormánykritikus megnyilvánulásairól ismert Bródy János is kilátogatott az eseményre. A Kossuth- és Liszt-díjas előadó legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a születésnapja alkalmából egy propagandadallal örvendeztette meg rajongóit.

Juhász Péter is megjelent a tömegben

„Eljöttünk, mert egy az ügy. Az Orbán kormány elleni fellépés” – írta közösségi oldalán Juhász Péter, aki nemrég jelentette be, hogy Budapest V. kerületében elindul a polgármesteri tisztségért. Juhász a tüntetés kapcsán azt is kijelentette, „mindenkire, minden területen szükség van, 

minden tevékenység, ami a rendszer ellen szerveződik, alapvetően hasznos.

 És remélem egyszer összeér”.

Tordai Bence és Ujhelyi István sem maradhatott ki

Azonban nemcsak Juhász Péter volt az egyetlen ellenzéki politikus, aki bejelentkezett az eseményről. A párbeszédes Tordai Bence, két fotót osztott meg Facebook-oldalán a megmozdulásról.

A felvételekhez azt írta kísérőszövegként:

Elég sokan vagyunk, akiknek nem tetszik a rendszer…”

Ujhelyi István EP-képviselő a családja Nyakó István MSZP-s politikus társaságában jelent meg.

Ekkora tömeget utoljára Rákay Philip látott a Kossuth téren…”

– írta közösségi oldalán.

(Mandiner nyomán)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések