A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Botrányt okozott a Schadl–Völner tárgyaláson Orbán Viktor egykori zaklatója, Szabó Bálint


A bíró végül kiürítette a termet. 

A végrehajtói korrupciós per egyik, már jogerősen felfüggesztett börtönre elítélt végrehajtójának, Sz. Balázsnak a tanúkénti meghallgatásával folytatódott kedden a Schadl György–Völner Pál vádlottak nevével fémjelzett büntetőeljárás. 

A Blikk szerint a tárgyalás  váratlanul félbeszakadt, miután belépett a terembe Szabó Bálint, szegedi önkormányzati képviselő, 

Szó nélkül beült a vádlottak mögé. „Megkérem, hagyja el a tárgyalótermet, ön nem regisztrált előre, nem foglalhat helyet a hallgatóságban” – szólította fel a bíró, dr. Tóth Erzsébet.

– válaszolta kissé emelt hangon Szabó. A szóváltás után végül a bíróság szünetet rendelt el és kiürítette a termet. Ezután Szabó Bálint még a folyóson odalépett Völner Pálhoz és védőjéhez, Papp Gáborhoz és csupán annyit mondott: „Teljesen egyetértek azzal, hogy bíróság elé kívánják idézni Varga Judit korábbi igazságügyi minisztert” – majd elviharzott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések