A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Botrány: milliós fizetést kap Budapestről a baloldal debreceni polgármesterjelöltje


Nyilvánosságra került egy vagyonnyilatkozat.

Milliós fizetést kap Budapestről a Momentum pártközpontja és a fővárosi vagyonkezelő cég jóvoltából a baloldal polgármesterjelöltje Mándi László – derült ki egy, az 1693-hoz eljuttatott olvasói levélből.

A levél a képviselő vagyonnyilatkozatát tartalmazta, amelyből tisztán kiderült, hogy Mándi László álláshalmozó. Az egyéni vállalkozói munkája és a debreceni önkormányzati képviselői és bizottsági tagsági tiszteletdíja mellett tetemes fizetést kap Budapestről is.

A Momentum gazdasági vezetőjeként havi 680 ezer forintot keres. E mellett a fővárosi vagyonkezelőnél (Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt.) végzett munkájáért több mint félmilliót, 533.600 forintot tehet el minden hónapban.

„Mándi László  is haszonélvezője mindannak, amit a baloldal művel Budapesttel. Kifizetőhelyként tekintenek a nemzet fővárosára. Már nemcsak levitézlett gyurcsányista politikusokat, hanem úgy tűnik vidéki városok polgármester-jelöltjeit is budapesti közpénzen tartják el, támogatják őket milliókkal a budapesti adófizetők kárára” – írta a lap.

A portál az említett vagyonnyilatkozat egy részletét is mellékelte cikkéhez:

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések