A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balesettel és tüzekkel indult a hét Hajdú-Biharban


Több helyre is riasztották a megyei tűzoltókat hétfőn. Ügyeleti összefoglaló


Szalagkorlátnak ütközött majd a tetejére borult egy személygépkocsi hétfőn kora reggel az M35-ös autópályán, Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították. Az autóban ketten utaztak, közülük a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeleti összefoglalójában.

Kétezer ötszáz négyzetméteres területen égett az aljnövényzet tegnap délelőtt Hajdúhadházon, a Gárdonyi Géza utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Lehasadt egy nagyméretű fa ága hétfőn délután Debrecenben, az Akadémia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel és gépezetes tolólétra segítségével eltávolították a veszélyes faágat.

Oldalára borult egy nyerges vontató hétfőn délután Földes és Báránd között, a 42-es számú főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, és kifolyt olajat felitatták az útról. A mentőszolgálat a kamion sofőrjét kórházba szállította.

Kigyulladt az olaj egy családi ház konyhájában tegnap délután Hajdúnánáson, a Dózsa György utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos eloltotta a tüzet. Az egység az épületet átvizsgálta, majd átszellőztette.

Egy harminc négyzetméteres melléképület és a benne tárolt használati tárgyak égtek hétfőn késő este Bárándon, a Mátyás utcában. A tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére is. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók, két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések