A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A magyar családok kapják a legolcsóbb áramot és gázt Európában


Németh Szilárd rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos szerint a júniusi európai parlamenti választás tétje, hogy sikerül-e megvédeni a rezsicsökkentést.

– A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt – tette közzé a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos a közösségi oldalán.

Németh Szilárd bejegyzéséhez a finn VaasaETT által végzett összehasonlító grafikont csatolta. A cég az elemzést az osztrák szabályozó hatóság, az Energie-Control Austria és a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal (MEKH) megbízására végzi el minden hónapban.

Az összehasonlítás a végfelhasználói árakon alapul, amit a fogyasztók kifizetnek, és az tartalmazza a rendszerhasználati díjat is

– hangsúlyozta Németh Szilárd, egyben a júniusi európai parlamenti választás tétjének nevezte, hogy sikerül-e megvédeni a rezsicsökkentést.

2024 márciusában is – a rezsicsökkentésnek köszönhetően - Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási...

Posted by Németh Szilárd on Tuesday, April 16, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések