A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghalt a kislány, aki súlyosan megsérült a hétvégi ralibalesetetben


Osztozik a hozzátartozók gyászában a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke. 

Feladta a szervezete a küzdelmet annak a kislánynak, aki a vasárnapi Esztergom–Nyerges Rally rendezvényen szenvedett életveszélyes sérülést – közölte Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke a Facebook-oldalán

Mérhetetlen gyász, de ugyanakkor – hallgatva a nyilatkozatokat – düh van bennünk, próbálunk válaszokat kapni a miértekre és a hogyanokra. Nincsenek szavak! Apaként, sportvezetőként a szívem szakad meg, osztozunk a hozzátartozók gyászában!

– fogalmazott. 

Az Esztergom és Nyergesújfalu közötti versenyen egy Rally2-es Skoda Fabia R5 raliautó eddig tisztázatlan okokból Lábatlan és Bajót között kisodródott. Az M1 Híradó információi szerint tizenegy embert elsodort, akik közül a baleset napján négyen az életüket vesztették, heten pedig megsérültek. A baleset következtében mentőhelikopterek, mentőautók és egyéb egységek érkeztek a helyszínre. Az Esztergom–Nyerges Rali az ORB2, ORB3 és a Historic mezőnyének idei szezonnyitó versenye volt, amelyet a baleset után a szervezők azonnal leállítottak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések