A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghalt egy 30 éves rendőr, miután egy pakisztáni férfi ököllel fejbe vágta a nürnbergi vasútállomáson


Egy 30 éves német rendőr nem sokkal azután halt meg, hogy egy 39 éves pakisztáni férfi fejbe ütötte őt a nürnbergi főpályaudvaron. A fiatal rendfenntartó egy olyan munkacsoport tagja volt, amelyet a parancsnokok egy másik konfliktus rendezésére küldtek a helyszínre.

A halálos dráma - ahogy a Bild című lap leírta az esetet - csütörtök kora reggel történt. A rendőrségre bejelentés érkezett, hogy az állomás mosdójában egy nem részletezett fizikai összetűzés tört ki a szóban forgó pakisztáni férfi, egy takarítónő és két vasúti biztonsági őr között.

A rendőrség reagáló egységének tagjai paprikaspray-vel próbálták rendezni a vitát. Az egyik rendőrt hirtelen a jobb szemén találta el egy pakisztáni férfi ököllel.

Az agresszív férfi a rendőrőrsön kötött ki, ahol a mentősök elsősegélyben részesítették őt és a sérült rendőrtisztet is. A pakisztánit ezután elengedték.

A rendőr szeme azonban bedagadt és vörös lett, és idő előtt felmondta a szolgálatot. Mivel nem érezte jól magát, felkereste a háziorvosát.



A gyanúsított jogszerűen tartózkodik Németországban

Ezután összeesett az irodájában, mire az orvos kihívta a mentőszolgálatot, amely megpróbálta újraéleszteni a beteget. Ez már nem sikerült, és az ezt követő kórházba szállítás során nem sokkal 11 óra előtt a rendőr meghalt.

Az üggyel a bajor ügyészséggel egyetértésben a bajor ügyészség foglalkozik. A pakisztáni először 2020 augusztusában érkezett Németországba, és jogszerűen tartózkodott a Szövetségi Köztársaságban. Eddig nem volt problémája a törvénnyel.

A Nürnberger Nachrichten című újság szerint a nürnbergi pályaudvar a bűnözés szempontjából az egyik legveszélyesebbnek számít Németországban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések