A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar Péter hangfelvétele kikerült és kivégezte magát vele


Egy Varga Judittal való beszélgetésről készített, rossz minőségű, zavaros hangfelvételt közölt. 

Kipukkadt a lufi, semmi különösebb új információ nem derült ki abból a hangfelvételből, amelyet Magyar Péter kedd délelőtt nyilvánosságra hozott, és amelyet az ügyészségen mutat be.

Konkrét bizonyítékok helyett csak egy, a korábbi feleségével, Varga Judittal való rossz minőségű és zavaros beszélgetést közölt.

A homályos beszélgetés során ráadásul rendre ő mondja ki a neveket, emeli ki a lényeges mozzanatokat, érezhetően beszéltetni próbálja egykori feleségét, próbálna belőle súlyos mondatokat kihúzni, felkérdezni – sikertelenül.

Az is egyértelmű, hogy egy megvágott felvételről van szó.

Igaz, Magyar Péter már a hétfői, felvételt beharangozó interjújában is visszavonulót fújt, a beígért kormánybuktató információk helyett már csak egy családi veszekedésről beszélt.

Inkább az a kérdés merül fel: mi vitt rá egy embert, hogy titokban felvételt készítsen a feleségével folytatott beszélgetésről? Ő azzal érvelt, hogy ezzel „családját próbálta védeni”. Ráadásul  erős fenntartásokkal kell kezelni egy olyan vitahelyzetet, amikor a feleség nyilvánvalóan fél az agresszív férjétől.

– Valakiről a beleegyezése nélkül hangfelvételt készíteni jogellenes, ennek alapvetően polgári jogi szankciói vannak, bizonyos esetekben azonban büntetőjogi relevanciával bírhat – figyelmeztetett korábban lapunk megkeresésére ifjabb Lomnici Zoltán. Az alkotmányjogász azt is elmondta, a felvétel manipulálása szintén bűncselekmény lehet, sőt

a bizonyíték hamisítása alkalmas a választások tisztaságának megkérdőjelezésére. 

– Nincsen olyan emberi kapcsolat, amelyet építene a beszélgetések felvétele – vélekedett Hal Melinda klinikai szakpszichológus is.

Amikor szembe jön a valóság.

Posted by Péter Magyar on Tuesday, March 26, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések