A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hollik István: Magyar Péter egy erőszakoskodó őrült


Baloldali hősként ment be, őrültként jön ki az ügyészségről Varga Judit volt férje – írta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.  

„Magyar Péter a baloldal hőseként ment be az ügyészségre, és úgy jön ki, mint egy erőszakoskodó őrült. Ilyenek ezek a baloldali hősök...” – írta Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán. 

Mint arról lapunk is beszámolt, Magyar Péter kedd délelőtt 9 órakor töltötte fel közösségi oldalaira az említett, silány minőségű hanganyagot.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter, Magyar Péter egykori felesége úgy reagált, hogy a jogász őt ezzel a felvétellel zsarolta több mint egy éve. A volt igazságügyi miniszter közösségi oldalán közzétett bejegyzésében azt írta: 

Magyar Péter a baloldal hőseként ment be az ügyészségre, és úgy jön ki, mint egy erőszakoskodó őrült. Ilyenek ezek a baloldali hősök...

Posted by Hollik István on Tuesday, March 26, 2024

Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített a közös otthonunkban és azt politikai céljai elérése érdekében most felhasználta. Egy ilyen ember nem méltó semmiféle bizalomra.

Borítókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (Fotó: Teknős Miklós)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések