A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elkerülte egymást a két nagyágyú, de a döntőben újra találkozhatnak


A férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőinek sorsolásán nem került össze egymással a hazai kézilabdázás két egyeduralkodója, a Veszprém és a Szeged, ám az esélyek alapján a fináléban majdnem biztos, hogy újra összecsapnak. Dörzsölhetik tenyerüket a sportág hazai kedvelői, hiszen ez addig is többször meg fog történni.

Az M4 Sport stúdiójában – az érintett klubok képviselőinek jelenlétében – hétfő este kisorsolták a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőinek párosításait. A legjobb négy közé az idén a címvédő Telekom Veszprém, az OTP Bank-Pick Szeged, a NEKA és a Dabas jutott be.

A döntőben jöhet az újabb rangadó

A sorsolás ezúttal úgy alakult, hogy a Bajnokok Ligájában szereplő nagycsapatok, az évek óta egymással versengő Veszprém és Szeged elkerülték egymást: a bakonyiak a Dabassal, a szegediek pedig a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatával vívnak a fináléba kerülésért. A kupasorozat végjátékát négyes döntős formátumban rendezik, a torna helyszíne pedig Tatabánya lesz május 18-án és 19-én. A pontos kezdési időpontokat a napokban teszik majd közzé.

A BL-ben folytatódik a rivalizálás

A Veszprém és a Szeged régi rivalizálása addig is három felvonással folytatódik. Március 28-án, csütörtökön Szegeden, április 4-én pedig a Veszprém Arénában mérkőzésnek meg egymással a felek, a páros mérkőzés tétje nem más, mint a BL-negyeddöntős szereplés. Ezen kívül április 19-én a magyar bajnokságban is lejátssza idénybeli második rangadóját a két nagyágyú – az elsőt még tavaly novemberben a Veszprém nyerte meg 30-25-re a szegedi csarnokban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések