A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donáth Anna is elhiszi, hogy Varga Judit áldozata volt Poloska Péternek


Először Baranyi Krisztina, most Donáth Anna állt elő azzal, hogy véleménye szerint Magyar Péter valóban bántalmazta Varga Juditot.

Ettől függetlenül a momentumos politikus nem engedi el azt a szálat, hogy Varga részt vett a jogállamiság felszámolásában.

Donáth Anna Facebook-oldalán osztott meg egy rövid videórészletet a 2020-as Varga Judittal lefolytatott vitájából, amelyben a jogállamiság helyzetéről ütköztették álláspontjaikat. Donáth szerint a vita során szembesítette az igazságügyi minisztert azzal, hogy az ügyészséget a Fidesz irányítja. 

Ne kerteljünk: nyíltan a szemembe hazudott – fogalmazott bejegyzésében, majd kifejtette: Varga Judit tevőlegesen részt vett a magyar jogállamiság felszámolásában.

Ettől még lehetett a Magyar Péter által elkövetett párkapcsolati erőszak áldozata, és magánvéleményem szerint valószínűleg az is volt.

Emberként, nőként együttérzek vele a magánéleti nehézségeiben – írja Donáth.

Majd kifejti, hogy ennek semmi köze az általa elkövetett bűnökhöz „amiket a magyar emberek, a magyar demokrácia és jogállam ellen elkövetett”.

A momentumos politikus szerint a hangfelvétel egyértelműen bizonyítja, hogy Varga Judit pontosan tudta, hogy maffiaállamot működtet, és sorozatosan hazudott erről a magyar közvéleménynek. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések