A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkij először erősítette meg Zaluzsnij kirúgásának szándékát


Volodimir Zelenszkij először erősítette meg szándékát, hogy meneszti az AFU főparancsnokát, Valerij Zaluzsnyijt. 

Az ukrán elnök ezt a Rai1 olasz tévécsatorna adásában mondta, hozzátéve, hogy nemcsak Zaluzsnyij, hanem más magas rangú tisztviselők elbocsátását is fontolgatja.

"Természetesen újraindításra és újrakezdésre van szükség. Amikor erről beszélünk, akkor az állam számos vezető személyének leváltására gondolok, nemcsak a katonai szférában. Ezen a leváltáson (Zaluzsnyij leváltásán. - a szerk.) gondolkodom, ez igaz. Ez a kérdés az egész vezetői csoportot érinti, amely az ország gépezetét vezeti" - mondta Zelenszkij a Zaluzsnyival való nézeteltérésekre vonatkozó kérdésre válaszolva.

"Ha győzni akarunk, mindannyiunknak egy irányba kell haladnunk, meg vagyunk győződve a győzelemről, nem szabad elkeserednünk, nem szabad elengednünk a kezünket, megfelelő pozitív energiával kell rendelkeznünk..... Ezért beszélek az újraindításról, a pótlásról. Valami komoly dologra gondolok, nem egy személyről van szó, hanem az ország vezetésének irányáról" - magyarázta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések