A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vadai Ági őrjöng a parlamentben: Undorodom Novák Katalintól


Vadai Ágnes felszólalt a parlamentben és felszólalása elején elmondta: „Orbán Viktor személyes hiúsága és a szomszédban gyerekeket gyilkoló Putyin iránti elkötelezettsége vezetett oda, hogy utolsók lettünk. Ezzel az ország újra szégyenpadra került. Svédország NATO-csatlakozásának hátráltatása nem egyszerű hiba, bűn. Orbán az egyszemélyi felelős. Kedvezni akar Putyinnak, megtörve ezzel a NATO-egységét, és legyezi a hiúságát, hogy róla írnak a nemzetközi sajtóban”. 

A DK képviselője szerint ez a hiúság veszélybe és perifériára sodorta az országot, Orbán Viktort pedig „csak a hatalom érdekli”.

Vadai Ágnes a veszélyek közé sorolta a „pedofilhálózatot” is, Novák Katalin elnöki kegyelme apropóján.

Nem lehet tovább köztársasági elnök az a nő, aki ehhez aláírását adja 

– fogalmazott Vadai Ágnes, aki úgy vélekedett, hogy Novák Katalin méltatlanná vált a pozíciójára, ezért eljárást is kezdeményeztek. „Undorodom a Fidesznek kedves pedofiltól, undorodom attól, aki kegyelmet ad, és undorodom attól, aki pedofilsimogató cikket ír” – hangsúlyozta az ellenzéki politikus.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések