A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Porrá égett az istálló és környéke Salgótarjánban


A tűzoltók Salgótarjánban, a Balassi úton fékezték meg a lángokat szerda reggel.


Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kilencvenhat négyzetméteres istálló, és egy hozzáépített tizenhat négyzetméteres melléképület Salgótarjánban, a Balassi úton szerda reggel. Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője nyilatkozott hírportálunknak arról, hogy a lángok átterjedtek a szomszédos ház huszonegy négyzetméteres melléképületére, illetve egy forgalomból kivont, használaton kívüli személyautó is égett.

Az istállóból a lakók egy lovat mentettek ki a tűzből, az állat nem sérült. Hozzátette, a salgótarjáni hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult a tűzesethez. Az egységek öt vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A munkálatok közben nyolc gázpalackot  hoztak ki az épületekből, amelyeket nem ért hőhatás. A tűzoltó főhadnagy elmondta, hogy személysérülés nem történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések