A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem támogatja a Kutyapárt Karácsony Gergelyt, az “adományládikákat” is problémásnak tartják


Kovács Gergő, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke volt az ATV Voks című műsorának vendége, ahol a nemzeti konzultáció mellé rakott nyomkövetőről, illetve az NVB-hez intézett beadványunkról is kérdezték. Az adásban szóba került a főpolgármester-választás is; a műsorvezetőt főként az foglalkoztatta, vajon a Kutyapárt támogatná-e Karácsony Gergelyt a fővárosi megmérettetésen, írja a Mandiner. 

A politikus úgy véli, nem dolguk beavatkozni ebbe a kérdésbe; azt látják részükről korrektnek, ha nem indítanak más jelöltet a jelenlegi főpolgármesterrel szemben.

Azt azért ne várják el az emberek, hogy egy olyan jelöltet támogassunk, aki tök ugyanolyan konzultációt csinál Budapesten, mint a kormány, vagy éppen »mikroadományokat« gyűjt egy dobozba” 

– fogalmazott az pártelnök, utalva az adományládák nagy port kavart esetére. A pártelnök viccesen hozzátette: még annyit tehetnek esetleg, hogy ha több lesz az ellenzéki jelölt, akkor ők indítanak még néhány fideszes jelöltet, hogy kiegyenlített legyen a verseny. Kovács Gergő nem először kritizálja Karácsony Gergelyt, legutóbb a Partizában például arról beszélt e téma kapcsán, hogy részben azért nem tudják támogatni Karácsonyt, mert nem látják, hogy annak, amit a főváros csinál, mekkora része az, ami a főpolgármestertől jön, és mekkora része származik a közgyűléstől és az ottani ellenzéki többségtől.

Azt értse meg mindenki, hogy nagyon nehéz egy olyan embert támogatni, aki még ha kicsiben is, de csinált olyan dolgokat, amiért a Fideszt kritizálni szoktuk

 – mondta akkor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések