A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lemondott Novák Katalin


Nem a politikusokhoz, a politikacsinálókhoz szólok, hanem azokhoz, akiknek a szolgálatára két éve felesküdtem - kezdte mai rendkívüli nyilatkozatát Novák Katalin. A köztársasági elnök az M1 kamerái előtt tett nyilatkozatot, miután Orbán Viktor jelezte, hogy alkotmánymódosítást terjeszt elő a kegyelmi joggal kapcsolatban.

– Tavaly áprilisban abban a hitben döntöttem a kegyelem melett, hogy az elítélt nem élt vissza a gyerekek helyzetével. Hibáztam – ismerte el Novák Katalin bejelentésében. 

A köztársasági elnök azt mondta, magyar emberként azt várja a köztársasági elnöktől, hogy ne hibázzon, majd bejelentette, hogy lemond a köztársasági elnöki tisztségről. 

Ezzel egyidőben Novák Katalin bocsánatot kért azoktól, akiknek csalódást okozott, és azért is, mert hibázott. 
Bejelentésében a volt köztársasági elnök köszönetet is mondott családjának, és mindenkinek, aki segítette a munkájában. – A politika kemény, olykor kegyetlen világ, vannak akik azt gondolják ,hogy nekünk nőknek nem is való, ezzel nem értek egyet, ne hagyjuk magunkat! – jelezte Novák Katalin, aki bejelentése végén a Himnuszből idézett: 

Isten áldd meg a magyart!

.

Posted by Novák Katalin on Saturday, February 10, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések