A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Juszt Lacika: Az ember szégyenkezni kezdhet Magyarország miniszterelnöke miatt


Az elfelejtett komcsi tévés ismét jól megmondta. 

„Átolvasva a ma megjelent külföldi lapokat az ember szégyenkezni kezdhet Magyarország miniszterelnöke miatt. Szó nincs arról, amit a kormány propaganda eröltet. Orbán nem nyert semmit Brüsszelben, ellenkezőleg: »Csattanós tasli kíséretében megmutatták neki, hol a határ. Már a találkozó előtt bedobta a törülközőt, ezzel bevallotta, mennyire gyenge. Súlyos fiaskó érte, viszont semmit sem kapott érte a pannon autokrata.« (Der Standard)

»A saját logikáját fordították ellene, mert ugyan szó lehet az ukrán segélyek felülvizsgálatáról, de nem a program folytatásához, hanem a változtatásához kell egyhangú jóváhagyás. Vagyis 26 partnert kellene megnyernie, ha le akarja állítani a kifizetéseket, ami ég és föld az ő elképzeléséhez képest.« (Frankfurter Allgemeine)

»A francia elnök visszautasította, hogy a magyar kormány bármit kapott volna cserében, amiért belement az ukrán segélycsomagba.« (Yahoo)

(...)Külföldön jobban ismerik, mint a saját hívei…”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések