A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

HVIM: Az összes antifát rabláncra kell verni!


Botránykeltések a tavalyi támadások antifa vádlottjai körül, mindeközben szabadon masírozhatnak majd a terrorszervezet tagjai Budapesten jövőhét szombaton. Magyarország jövőjének szempontjából így igen fontos követeléseket fogalmazott meg a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, melyeket az alábbi közleményben olvashattok:  

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megdöbbenve figyeli a tavalyi antifa támadások vádlottjai körüli botránykeltést, aminek része, hogy a hazai balliberális média – összefogva a nemzetközi elvtársakkal – ártatlan kiáltja ki, “tanárnőnek” nevezi a terrotámadások résztvevőjét. Hisztériáznak azon, hogy a kéz- és lábbilincsben vezették elő Ilaria Salist, illetve, hogy nem megfelelőek a fogvatartás körülményei. Ugyanakkor üdvözöljük az olasz szövetségeseinknek, a Rete dei Patriotinak (Hazafiak Hálózata) azon akcióját, aminek keretében a terroristát dicsőítő falfestményt kiigazították az olasz fővárosban!

A HVIM felhívja a figyelmet arra, hogy ez a médiahadjárat ideológiai állásfoglalás, ugyanis például a Hunnia-ügy vádlottjainak börtönkörülményei és eljárási anomáliái miatt egyetlen, most hangoskodó sajtótermékben sem szólaltak fel. Egyértelmű, hogy a hazai antifa eszmeileg mindenképpen jelen van a magyarországi médiában is, a szélsőbaloldali ideológiai sajnálatos módon erősödik.

A HVIM ezúton közli az alábbiakat:

– A magyarországi antifákat ugyanúgy, mint az ide járkáló elvtársaikat valóban rabláncon kell tartani, hogy ne követhessenek el újabb terrorcselekményeket! Sőt, elrettentésként kell mutogatni a már elfogott támadókat!

– Követeljük, hogy a brutális merényletek elkövetőit ne engedjék haza, nyugati wellness-börtönökbe!

– Követeljük, hogy ne engedélyezze a magyar kormány a nemzetközi antifa tagjainak hazánkba látogatását! Ne csak szavakban, hanem tettekben is álljanak ki az antifa mozgalommal szemben!

A tüntetéseiket, demonstrációikat tiltsák be!

– Követeljük a mindenkori politikai döntéshozóktól, hogy biztosítsák a magyar hazafiak hősökre való megemlékezésének lehetőségét! Ne a kitörés hőseire emlékező rendezvényeket tiltsa be!

– Ne engedje meg a mindenkori magyar kormány, hogy külföldről mondják meg, milyen megemlékezéseket, túrákat, demonstrációkat lehet, vagy nem lehet megtartani a szuverén Magyarország területén.

Minden nemzeti érzelmű magyart kiállásra és részvételre buzdítunk! Álljunk ki büszkén a hősi halottaink emlékéért. Álljunk ki a magyar szuverenitásért! Ne engedjük meg, hogy Magyarországon megfélemlítsék a hazafiakat!

Kelt: Székesfehérvár, 2024. február 3.
HVIM vezérkar

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések