A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horror Balmazújvároson: kutyát kötöztek a sínre, lefejezte a vonat


Felfoghatatlan állatkínzásról számolt be a Bodolai Ferenc Add a Mancsod Alapítvány. Csak erős idegzetűeknek!  

Egyszerre megdöbbentő és felháborító történetet osztott meg a Facebookon a debreceni Bodolai Ferenc Add a Mancsod Alapítvány. Mint bejegyzésükben írták, a balmazújvárosi civilekhez érkezett bejelentés arról, hogy a sínek mellett találták meg a kutya tetemét. Az alapítvány szerint valószínű, hogy az állat fejét a sínekhez kötötték azért, hogy lefejezze a vonat.

Hozzátették, a kutya fején egy kesztyű is volt, ám azt nem lehet tudni, hogy az elkövető vagy valaki más takarta-e le. 

Az alapítvány hangsúlyozta, a balmazújvárosi lakosság egy részének már korábban is megígérték, hogy „szétkapják” a várost, de ezért „darabokra is fogják szedni”. Köszönetet mondtak továbbá azoknak az embereknek, akik hősiesen végig is csinálták azt, ami tőlük telt. 

Mindent megtesznek

Ígéretet tettek arra, hogy az ügyet nem hagyják annyiban, mindent és még annál is többet megtesznek azért, hogy kiderüljön, mi történt.

Kérik továbbá, hogy ha bárkinek információja van a kutyáról vagy a történtekről, az azonnal tegyen bejelentést a kapitányságon!

A helyszínen készült - felkavaró - fotók itt láthatóak

Nem kegyelmeznének a tettesnek

Az eseten nem meglepő módon rengetegen felháborodtak, amelynek hangot is adtak a bejegyzés alatt. Az egyik kommentelő szerint ez már az a szint, ahol:

az elkövető sem érdemel kíméletesebb bánásmódot és jogokat az emberi léthez!

Egy másik hozzászóló szerint éppen az ilyen esetek miatt kellene visszahozni azt az elvet, hogy szemet szemért, fogat fogért, mert ez nem véletlen, ez nem baleset, ez nem egy óvatlan pillanat! Ez igenis sok idő míg kiviszi szerencsétlen állatot, és kikötözi oda, ez aljas szándékból elkövetett!

Itt jön a vicc...ha te is ugyan azt csinálnád velük, akkor te barbár vagy,ugye a szemet szemért elv nem helytálló,mert akkor nem vagy elég spiri stb...szerintem az volt az egyetlen "elrettentő" dolog az ilyen véglények számára

– jegyezték meg. Az egyik válasz szerint ez még csak a kezdet lehet, most még csak egy kutyát, legközelebb azonban lehet, hogy egy embert köt a sínekhez. Egy kommentelő arra is felhívta a figyelmet, hogy az ilyen embernek nincsenek érzelmei. 

Ez egy veszélyes pszichopata, nem fog leállni! Nagyon magas nyomravezetői díjra van szükség! Én is beszállok a nyomravezetői díjba! Az ilyen féreg úgyis eldicsekszik vele...Minden elérhető médiában le kell hozni! El kell érni, hogy rettegjen az elkövető!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések