A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hollik István: A baloldali pártokat megvásárolták


A baloldali pártokat megvásárolták. Egyrészt beismerték, másrészt ténykérdés. Ezeket a pártokat a bevándorlás- és háborúpárti nemzetközi baloldal megvásárolta. Innentől kezdve elfelejthetjük, hogy ők önálló politikai entitások – mondta Hollik István a Hír TV-ben. A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette: ők Soros György magyarországi fiókszervezetei. 

Mint korábban beszámoltunk róla: az Action for Democracyhoz köthető személyek ismerték el nemrég a közzétett videókon, hogy Soros György finanszírozhatta többek között a magyarországi baloldal választási kampányát.  Az X felületén megjelent és rohamosan terjedő felvételeken olyan, a spekulánshoz közel álló  személyek mesélnek gyanútlanul, mint Kati Marton, Wesley Clark tábornok vagy éppen Korányi Dávid, az Action for Democracy igazgatója, aki korábban Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója volt. 

A nyilvánosságra került felvételek utan a dollárbaloldalnak nincs mit tovább tagadnia. ⤵️

A nyilvánosságra került felvételek után a dollárbaloldalnak nincs mit tovább tagadnia. ⤵️

Posted by Hollik István on Friday, February 2, 2024

Nagyon úgy tűnik, végleg lebukott a magyar ellenzék, és kiderült, hogy valójában Soros  György támogathatta a baloldal 2022-es választási kampányát. Néhány, az X közösségi média-felületre feltöltött, s az Amerikában élő magyarok körében is terjedő videóban ugyanis éppen az Action for Democracy (A4D) nevű szervezet tagjai vallják be, hogy a spekuláns támogatta leginkább a tevékenységüket.

(MNO)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések