A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Havas: Az én nagyanyám gyönyörű lány volt, szintén nyilas volt


A Telexen januárban jelent meg Ungváry Krisztián írása, mely szerint Bayer Zsolt nagyapja már a II. világháború előtt tagja volt a nyilas pártnak Kiskőrösön. 

Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten reagált Ungváry Krisztián írására. 

„Nyolc évvel ezelőtt mondtam el nyilvánosan azt, amit én akkor tudtam a nagyapámról. Nulla, azaz nulla visszahangja volt, és most nyolc év elteltével jött ez az alak és nagy kutatásokat végzett.

Miért most? Valószínűleg lassan kampány lesz, választások lesznek, ideje kicsinálni a fideszeseket”

– mondta Bayer Zsolt a Hír TV Napi aktuális című műsorában.

Havas is reagált a hírre

A hírekre Havas Henrik és Dömsödi Gábor újságíró is reagált a Havas és Dömsödi című podcastban. „Az én nagyanyám szintén nyilas volt, mint az ő nagyapja”

– osztotta meg a műsor nézőivel/hallgatóival Havas Henrik. „A nagymama gyönyörű lány volt, a nagymamám papája a bábolnai uradalomban volt asztalosmester. A nagymamát megszöktette egy tót suszter, akinek szült hat gyereket, és mivel alkoholista volt ez a tót suszter, nagymama az apácáknál mosott, és a bőrgyárban volt munkás. Amikor a zsidótörvények miatt a zsidók a gyárukat át kellett, hogy írassák egy keresztény nevére, akkor egy nyilas lett az újpesti bőrgyár tulajdonosa, aki közölte, hogy aki nem lép be a nyilaspártba, azt kirúgják” – fejtette ki az újságíró, nagymamája lehetséges motivációját a csatlakozásra,- írta meg a mandiner.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések