A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyos baleset történt Debrecennél, három gyermek is megsérült


A mentők összesen hat személyt vittek kórházba.


Összeütközött két személyautó a 4814-es úton, Debrecen közelében - közölte csütörtök reggel a katasztrófavédelem. Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző debreceni hivatásos tűzoltók. A raj átvizsgálta és áramtalanította a gépkocsikat. 

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre válaszolva közölte, hogy az esethez 6 mentőegységet riasztottak, a helyszínről két gyermeket és egy felnőttet súlyos, egy gyermeket és két felnőttet pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

A sérültek állapotával kapcsolatos megkeresésünkre a Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközpontja az alábbi tájékoztatást adta nem sokkal 15 óra után:

A 2024. február 1-én Debrecenben a Diószegi úton történt baleset helyszínéről három sérültet szállítottak a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusára. Egy sérültet jelenleg is a DE Kenézy Gyula Campus traumatológiai osztályán ápolják, állapota súlyos. A balesetben megsérült két gyermek állapotáról a szülők kérésére nem adhatunk információt.

A rendőrség 12 óra után közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a forgalom ismét zavartalan a Diószegi úton.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések