A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyúrósok segítettek a mentősöknek levinni egy 170 kilós beteget a negyedik emeletről


Gyúrósok segítettek levinni egy 170 kilós beteget a negyedik emeletről – írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. 

A hét elején egy 60 év körüli férfihez riasztották a mentőket Pest megyében, mert nehezen kapott levegőt. A mentők perceken belül a helyszínre értek, és ellátták a csaknem 170 kilós beteget, akit ezután kórházba szerettek volna szállítani. Azonban a biztonságos betegmozgatáshoz nem voltak elegen a mentősök.

💪🏼❗️KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET❗️💪🏼 Egy 60 év körüli, Pest vármegyei férfihez riasztották bajtársainkat hét elején, mert...

Posted by Országos Mentőszolgálat on Wednesday, February 7, 2024

Ekkor az egyik mentőtisztnek eszébe jutott, hogy egy fitneszteremmel szemben parkoltak le. Gyorsan leszaladt a terembe, ahol elmondta, hogy egy kis segítségre lenne szükségük. A beszámoló szerint a gyúrósok azonnal félbehagyták az edzést, és csapatostól siettek a mentősök segítségére.

A művelet olyan jól sikerült, hogy végül nemcsak a hordágyon rögzített beteget hozták le óvatosan a negyedik emeletről, de még a táskákat és a műszereket sem engedték a mentősöknek levinni. A mentősök megköszönték a segítséget, és stabil állapotban kórházba szállították a beteget.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések