A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donáth Anna: "Novák Katalin mondjon le"


„Nem tudok napirendre térni Novák Katalin kegyelmével kapcsolatban, amivel kiszabadult a börtönből a pedofilsegítő pedagógus, aki részt vett a bicskei gyerekotthonban történt nemi erőszakok eltussolásában.  

Egy pedofil bűntársa volt, és most szabad. Még csak büntetett előélete sincs. Miközben a hároméves börtön még csak köszönőviszonyban sincs azzal az iszonyattal, amiben bűnrészes volt. És Novák Katalin a pápalátogatást arra használta, hogy ezt az embert ráeressze a magyar társadalomra.

Ilyen förtelmes döntést hozni, ilyen módon visszaélni az elnöki hatalommal egész egyszerűen elfogadhatatlan. Ez a döntés azt mutatja, hogy se lelkiismeret, se elemi jóérzés, se tisztesség nincs a köztársasági elnökben. A hivatalára már a megválasztása pillanatában alkalmatlan volt, de most olyan határokat lépett át, ami nem az alkalmatlanság, hanem a társadalomra veszélyesség kategóriája.

 Novák Katalinnak le kellene mondania. Ilyet egy elnök, egy anya nem tehet

– írta Donáth Anna, a Momentum elnöke a Facebookon.

Nem tudok napirendre térni Novák Katalin kegyelmével kapcsolatban, amivel kiszabadult a börtönből a pedofilsegítő...

Posted by Donáth Anna on Friday, February 2, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések