A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hurokkal kötözte össze élettársa nyakát és lábait, majd fojtogatta a nőt az a férfi, akit a héten fogott el a rendőrség Szegeden


A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki hurokkal kötözte össze az élettársa nyakát és lábait, de egy őzet is elejtett a hurokból készített csapdával. 

A megalapozott gyanú szerint a férfi egy Szeged melletti kiserdőben élt egy fakunyhóban az élettársával. 

Tavaly decemberben a gyanúsított a nőt naponta testszerte megütötte, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva. 

A két ünnep között a gyanúsított megparancsolta a sértettnek, hogy feküdjön a földre, majd egy drótból készült hurkot a nő nyaka köré tekert és a másik végét a lábához kötötte. 

A személyi szabadságától megfosztott nőt a dróttal fojtogatta is. Ugyanebben az időszakban a férfi a hurokból a környező erdőben csapdát készített, mellyel egy őzet fogott. Az állat a csapdában pusztult el. 

A hurok tiltott vadászati eszköznek minősül. Mindezeken túlmenően a gyanúsított a tavalyi évben időszakosan nála lakó, mozgásában korlátozott, kéregetésből élő ismerősét több alkalommal elverte és elvette tőle az így keresett pénzét.

A gyanúsított a másik férfitól erőszakkal mintegy 100 ezer forintot vett el. A rendőrség a férfit kapcsolati erőszak, minősített rablás, állatkínzás, személyi szabadság megsértése, orvvadászat és testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések