A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balogh Levente lecsapott a fiatalító bizniszre a Cápák közöttben


Meglátta a benne rejlő lehetőséget. 

A Cápák között tegnapi adásában Széchenyi Martin és dr. Krékits Gábor olyan étrend-kiegészítővel érkezett a befektetőkhöz, amelynek hatóanyag-tartalma képes lehet befolyásolni az öregedési folyamatokat. Balogh Petya jártasságát bizonyítva azonnal sorolni is kezdte azokat az összetevőket, amelyek jelenleg a fiatalító és élethossznövelő piacon a legnépszerűbbnek számítanak, amivel egyből felkeltette a többiek érdeklődését.

Mint mondta, David Sinclair magyar származású amerikai biológus kutatásai mentén már sikerült állatkísérletekben egerek élethosszát megduplázni. Moldován Andrásnak több se kellett, és humorosan megjegyezte, hogy most rögtön az egész doboz tartalmát szeretné elfogyasztani, de azért még rákérdezett a napi maximális adagra, amire derűsen egyet mondtak a vállalkozók.

De mi lesz, ha ötöt veszel be?

– kérdezett vissza Moldován, mire Balogh Levente rávágta:

Hát a felvételek végére pelenkáznunk kell…

A termékük iránt elhivatott fiatalok teljesen meggyőzték a cápákat, akik kivétel nélkül szerettek volna beszállni az üzletbe, de azok végül Balogh Levente és Sárospataki Albert ajánlatát fogadták el. A teljes adásrészletet alább tekintheti meg:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések