A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Veszélyes mutatvány: menet közben a kezében tartott tányérból evett, addig a mellette ülő kormányzott (videó)


Az encsi rendőrök pénzbírsággal sújtották, és két hónapra eltiltottak a vezetéstől egy gagybátori szabálysértőt.


Az Encsi Rendőrkaptányság egyenruhásai egy közösségi oldal bejegyzéséből értesültek arról, hogy 2024. január elején egy férfi autójával Göncruszka és Vilmány között szabálytalanul közlekedett. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr menet közben a kormányzást átengedte a jobb első ülésen utazó barátjának, miközben a kezében tartott tányérból evőeszközzel evett. A férfi az útszakaszon megengedett 90 helyett 100 kilométer/óra sebességgel haladt.

A rendőrök azonosították a gagybátori sofőrt, aki meghallgatása során a szabálysértések elkövetését elismerte, ezért a hatóság pénzbírsággal sújtotta és két hónapra eltiltotta a járművezetéstől – tájékoztatta portálunkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.



Az Encsi Rendőrkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a balesetek többségének hátterében súlyos szabályszegés áll. A rendőrök a jövőben is határozottan fellépnek azon járművezetőkkel szemben, akik a közlekedési szabályok megsértésével, felelőtlen magatartásukkal veszélyeztetik a maguk, illetve mások testi épségét, biztonságos közlekedését!

Kérik, tartsák be az alapvető közlekedési szabályokat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések