A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zámbó Krisztián szívesen szétütné Puzsér fejét a Sztárboxban


Befejezetlen ügye van a kritikussal. 

Sokakhoz hasonlóan Zámbó Krisztián is nagy érdeklődéssel követte vasárnaponként az RTL Sztárbox című műsorát, amelyet a XVII. kerületi Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontból közvetítettek élőben. A bokszverseny első gáláján személyesen is ott volt, nagy bánatára azonban nem húzhatott bokszkesztyűt: az énekes akkor azt mondta, egészségi okokból nem vállalhatta el a műsort, ám azt ígérte a következő évadban ő is ringbe száll.

Hozzátette, leginkább azt sajnálja, hogy nem küzdhetett meg Nagy Ervinnel, akire azért neheztel, mert nem úgy alakította néhai édesapját A Király című sorozatban, amilyen valójában volt az életben. Most a Story felkeresésére azt is elárulta, kikkel mérné össze még az erejét a szorítóban, ha már a színészről lecsúszott.

Puzsér Róberttel például szívesen megmérettetném magam. Aput már annyiszor a szájára vette, hogy lenne mit elrendeznünk a ringben. Elég tenyérbemászó pali. De azért előtte nem ártana ledobnom 10-15 kilót, mert most elég nagy a fejem.

– idézi a 24.hu Zámbó szavait. Mint mondta, az ő ütőereje hatalmas, és már előre sajnálja, aki szembekerül majd vele a ringben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések