A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szoboszlai Dominik megsérült a Liverpool meccsén


Szoboszlai Dominik csapata, a listavezető Liverpool 4-2-re nyert a vendég Newcastle United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának újévi mérkőzésén.

A végig óriási fölényben játszó Vörösöknél Mohamed Szalah volt a főszereplő, aki előbb az első félidőben 11-est rontott, majd két gólt is szerzett - a másodikat büntetőből -, egy találatot pedig előkészített - írja az MTI. 

Szoboszlai a kezdőcsapat tagja volt, majd a 64. percben lecserélték, amikor is a combját fogva, fájdalmas arccal hagyta el a pályát.

Jürgen Klopp a hétfő este megnyert PL-találkozó utáni sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a cserét megelőző szituációban sérült meg a combhajlító izma Szoboszlainak, majd hozzátette, további részletekkel egyelőre nem tud szolgálni, a pontos diagnózisra várni kell.

„Le akartuk cserélni, ez volt a terv, de egy perccel elkéstünk. Az utolsó megmozdulásánál érzett valamit a combhajlítójában. Még nem tudjuk megállapítani, hogy mennyire súlyos a helyzet.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések