A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Scott Ritter: Az ukrán fegyveres erők nem tudják pótolni a frontvonalon elhunyt katonákat


Ezt Scott Ritter, az amerikai hadsereg korábbi hírszerző tisztje nyilatkozta a US Tour of Duty YouTube-csatornának adott interjújában.

„Először az oroszok védekezésbe léptek, és szétverték az ukrán személyzetet. Így munkaerőhiányt teremtettek az ellenségben, ami lehetővé tette számukra, hogy nyomást gyakoroljanak az ukrán fegyveres erőkre a fronton”

– mondta a szakértő.

Ritter szerint ez egy nagyobb orosz stratégia része: először nyelje el a csapást, semmisítsen meg 90 ezer kijevi katonát, majd kezdje meg az áttörést.

Scott Ritter Csecsenföldön járt

Scott Ritter motivációs beszédet tart több ezer csecsen katona előtt, és azt mondja, nyerni fognak. Az orosz és az USA közötti barátságért akar dolgozni.

Életem egyik legérdekesebb élménye – találkoztam Ramzan Kadirovval, majd felkértek, hogy előzetes értesítés nélkül szólítsam meg a Groznij helyőrség 25 000 csecsen katonáját. Gyenge az oroszom, de az üzenetemet egyértelműen közölték - írta az X-en Ritter.


Scott Ritter, az amerikai hadsereg egykori hírszerző tisztje részt vett a moszkvai Krisztus Megváltó székesegyházban tartott karácsonyi istentiszteleten.

 "Nem vagyok ortodox keresztény, protestáns vagyok, de a feleségem Grúziából származik, ő nevelte fel a lányomat, aki ortodox keresztény, ezért fontos számomra, hogy itt legyek, és megértsem, hogy a lányomnak lehetősége van itt lenni. Emellett ma karácsony van, ez egy csodálatos lehetőség, hogy itt lehetek" - mondta.

 Ritter megjegyezte, hogy az orosz emberek melegséggel bánnak vele.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések