A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Összefogott a DK és a Jobbik, így győznék le Borkai Zsoltot és Dézsi Csaba Andrást


Glázer Tímea a DK polgármester-jelöltje Győrben, tudatta az ellenzéki párt. A jelöltet a Jobbik is támogatja.

Glázer Tímea, Győr önkormányzati képviselője és a Demokratikus Koalíció helyi elnöke a DK polgármester-jelöltje Győrben, jelentette be az ellenzéki párt hétfőn. „Készen állunk az előválasztásra, hogy Glázer Tímea ne csak a DK, hanem az egész ellenzék polgármester-jelöltje legyen. Bízunk benne, hogy a többi jelölt is felkészült az előválasztásra, hogy a választók dönthessék el, ki a legalkalmasabb jelölt.”, írják közleményükben. 
 
Glázer 2019-ben Győr ellenzéki polgármester-jelöltjeként indult a választáson, amikor mindössze pár száz szavazaton múlott a győzelme.

A Demokratikus Koalíció hisz abban, hogy Glázer Tímea az egyetlen, aki legyőzheti „a Fidesz helytartóját” Győrben, írta a párt, majd nem sokkal később a Jobbik is közleményt adott ki: 

"Több polgármesterjelölt személye is szóba került az elmúlt hetekben, hónapokban Győrben, aki az ellenzék és a civilek közös támogatását élvezheti. Most hivatalossá vált, hogy a DK Glázer Tímeát szeretné indítani polgármesterjelöltként a választáson. Ahogy 2019-ben, úgy most is úgy gondoljuk, hogy Glázer Tímea alkalmas erre a feladatra. Személye mögött képes egység kialakulni a változást akaró győri polgárok között.

Amennyiben előválasztásra kerül a sor, a Jobbik-Konzervatívok Glázer Tímeát támogatják az ellenzék közös polgármester-jelöltjeként.”
 
Mint ismert Győrt a fideszes Dézsi Csaba András vezeti, de visszatérne a város élére a korábban szintén fideszes Borkai Zsolt is, aki bár nyert 2019-ben, a „jachtos” szexbotránya után lemondott a polgármesterségről. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések