A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyaralás közben meghibásodott a kanadai kormányfő repülőgépe


Justin Trudeau kanadai miniszterelnök repülőgépe jamaicai útja során műszakilag meghibásodott, amikor a földön volt. Ez a második ilyen incidens négy hónapon belül, írja a BBC.

Trudeau most nem hivatalos úton, hanem családi nyaraláson volt Jamaicában. Tavaly Indiából való hazaindulása csúszott két napot műszaki hiba miatt.

Kanada egy karbantartó csapatot és egy másik repülőt küldött Jamaicára. A Trudeau-t szállító járműveknek az elmúlt években többször adódtak problémái. A 2019-es újraválasztási kampánya során egy újságírókat szállító busz összeütközött Trudeau pártja által bérelt repülőgép szárnyával.

Még abban az évben kénytelen volt egy tartaléknak szánt repülőgépet használni, hogy részt tudjon venni egy londoni NATO-csúcstalálkozón, miután az eredeti gépe megrongálódott egy hangárbalesetben.

A tartalék repülőgépnél azonban problémát fedeztek fel, és a miniszterelnöknek egy harmadik gépet kellett használnia a hazatéréshez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések