A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az üvegasztal megszerzése érdekében még meg is ütötte vendéglátóját a két nógrádi férfi


A Rétsági Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a 47 és 31 éves férfit, akiknek annyira megtetszett alkalmi ismerősüknél egy üvegasztal, hogy a megszerzése érdekében a vendéglátójukkal szemben még erőszakot is alkalmaztak.


A két elkövető italozási szándékkal érkezett rétsági ismerőséhez január 13-án, szombaton, a kora esti órákban. A konyhában ültek le a házigazdával, majd iszogatni és beszélgetni kezdtek. A szó hamarosan a poharaknak és az italoknak helyet adó üvegasztalra, valamint az ahhoz tartozó négy székre terelődött, amik annyira elnyerték a látogatók tetszését, hogy meg szerették volna venni azokat – mondta el portálunknak Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: a házigazdát meglepte a vételi ajánlat, de úgy döntött, nem értékesíti azokat. A vendégeknek azonban nem tetszett az elutasítás, ezért úgy határoztak, hogy nyomást gyakorolnak rá, és másként szerzik meg a bútordarabokat. Megütötték a házigazdát, majd távoztak az asztallal a lakásból, és azt még aznap este el is adták. A rétsági rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították a két elkövetőt, majd az ellopott és értékesített üvegasztalnak is hamar a nyomára bukkantak, amit le is foglaltak.

Mint megtudtuk: a rétsági nyomozók a 47 éves nőtincsi és a 31 esztendős rétsági lakost rablás bűntett miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések