A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Migráns tombolt egy francia esküvőn


A franciaországi Pont-l’Évêque-ben különösen látványosra sikerült egy esküvő - írja az actu.fr.

Az egyébként tősgyökeres francia ifjú pár az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy meghívja a vőlegény öccsének egyik haverját is, az algériai illegális bevándorlót, Fares Boutrifet. Csak ő néhány pohár után elkezdett kulturális bemutatót tartani.

Először a női vendégeket fogdosta, de mikor kihívták rá a csendőröket, megígérte, hogy jó fiú lesz... hogy távozásuk után újult erővel folytassa a fogdosást. Ezt elégelte meg az egyik lány, aki megpróbálta ellökni magától Farest, de az válaszul széttört egy poharat a fején. A lány anyja a segítségére sietett, cserébe több ütést is kapott az arcába, majd mikor a földre került, az ő fején is széttört egy pohár.

Ekkor egy férfi próbált meg közbeavatkozni, de őt ököllel ütötte ki az algériai.

A tombolás leglátványosabb része viszont még hátravolt. Megérkezett a menyasszony békíteni, de Fares kezében még ott volt egy szilánk az egyik pohárból, amivel egy suhintással elvágta a nő torkát. A menyasszonyi ruha színe pillanatok alatt fehérből vörösre váltott, és csak a helikopterrel érkező mentősök tudták megmenteni a nő életét.

Ekkor Farest végre le tudta fogni a násznép. Jelenleg börtönben várja a bírósági ítéletet. Laëtitia, a menyasszony olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy az eset után hat hónappal sem képes beszélni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések