A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Moldáv embercsempész magyar rendszámú autójával okozott súlyos balesetet Horvátországban - hárman meghaltak


Tizenketten pedig megsérültek a Zágráb és Rijeka közötti autópályán. 

A helyszíni vizsgálat megállapította, hogy a magyar rendszámú autó sofőrje nekiütközött a pályaelválasztó korlátnak, áttörte azt, majd átsodródott a dél irányú pályára, és ott frontálisan összeütközött egy horvát rendszámú autóval. A horvát gépkocsiban egy házaspár utazott a gyermekével. A 48 éves férfi és a 47 éves nő a helyszínen életét vesztette. 

A magyar rendszámú autóban egy ember halt meg, az ő személyazonossága egyelőre ismeretlen. 

Ivana Kovacic, a károlyvárosi kórház igazgatója a sajtónak úgy nyilatkozott: súlyos sérülésekkel került kórházba az a horvát állampolgárságú kiskorú személy is, akinek szülei életüket vesztették a balesetben. A többi sérült nincs életveszélyben – mondta, hozzátéve, hogy külföldi állampolgárokról, vélhetően egyiptomiakról van szó. 

Noćašnji video s autoceste kod čvora Novigrad: 3 osobe poginule u sudaru, vozilo mađarskih registracija u kojem su bili migranti sudarilo se s vozilom riječkih registracija. Poginuli supružnici iz Rijeke i vjerojatno vozač migranata koji je i skrivio nesreću

Posted by Radio Mrežnica on Friday, January 5, 2024

A baleset hat sérültje került a károlyvárosi kórházba, kettőt Ogulinba, hármat Rijekába egyet pedig Zágrábba szállítottak.

 Vera Magdic Bizanovic károlyvárosi államügyész a horvát közszolgálati televíziónak úgy nyilatkozott: még vizsgálják a közlekedési baleset körülményeit, különös tekintettel a magyar rendszámú járműben utazók személyazonosságának megállapítására. Több sajtóorgánum is arról számolt be, hogy a magyar gépkocsi illegális migránsokat szállított, ezt azonban egyelőre nem erősítette meg az államügyész.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések